logo alb side

Autentificare

Mi-am uitat parola
Dacă nu ai cont, crează-ti unul aici
logo alb

Despre Honey Queen

Ca orice meserie cu tradiție, apicultura este o vocație ce necesită foarte multă muncă, răbdare și pasiune. Pentru noi, trei tineri apicultori din Iași, această poveste a început în 2012, când ne-am hotărât să pășim pe aceasta cale, neștiind ce ne așteaptă.

Ne-am unit așadar forțele și ne-am apucat de treabă. Am procurat materialele necesare, am construit cutiile ce urmau să devină palatele regale ale albinelor, le-am vopsit în culori florale, le-am făcut etaj, verandă, izolație, aer condiționat și acoperiș de tabla, desigur.

În același timp, am început să împrumutăm din experiența celor mai în vârstă. Am avut norocul să întâlnim prin împrejurimile Iașilor oameni calzi, cu graiul dulce, cu povești și sfaturi ce ne-au ajutat să înțelegem și să respectăm aceste vietăți gingașe, prinzînd totodată dragostea pentru meșteșug.

Am înțeles ce înseamnă să muncești o viață în slujba albinelor, îmbogățind natura și aducând un strop de sănătate în viața celor dragi.

Așa se face că în tot acest timp, am învățat, am greșit, am câștigat, am pierdut, ne-am perfecționat, ne-am dezvoltat. Am crescut împreună cu albinele noastre, care ne-au arătat că doar prin sacrificiu și munca în echipă poți face viața mai dulce. Am dorit să vă împărtășim și dumneavoastră rezultatul acestui proces complex de simbioză între om și natură, prin produsele noastre.

Vă invităm, așadar, să degustați cu încredere și sperăm noi, să deveniți mai sănătoși, voioși și ocrotitori cu natura ce ne înconjoară.

Cu drag,

Echipa Honey Queen

Gama Clasică

Gama Clasică a mierii Honey Queen conţine doar munca roiului de albine, strânsă cu grijă în borcanele hexagonale. O mostră pură de natură, cu o aromă suavă şi bogată în vitamine pentru căminul tău. Oricare ar fi borcanul ales de către tine, vei putea simţi parfumul şi gustul delicat al mierii, exact  aşa cum ar trebui să fie.

Gama Impuls de sănătate

Întreaga miere Honey Queen este produsă și extrasă prin metode ecologice, fără adaosuri sau procese nefirești. Cu toate acestea, gama Impuls de Sănătate te întâmpină cu o varietate de produse realizate prin amestecarea unor ingrediente apicole secundare, de o importanță nemaipomenită pentru sănătatea noastră. Așadar, rezultatul este o gamă îmbogăţita de vitamine şi minerale datorită mixurilor noastre apicole cu polen, păstură, lăptişor de matcă, apilarnil, extract de propolis și altele. Un adevărat impuls de sănătate, perfect pentru cei mari, dar și cei mici.

Gama Delicii

A consuma miere ar trebui să fie mai mult decât o modalitate de a te menţine sănătos. Noi considerăm că ar trebui să fie o adevărată plăcere a gustului.

Pentru Gama Delicii am adăugat un plus de regalitate, mai multe vitamine şi minerale prin ingredientele speciale pe care le vezi întrepătrunse de mierea lipicioasă din borcan. Astfel, o linguriţă din deliciile noastre va deveni parte a ritualului tău zilnic.

Contact