logo alb side

Autentificare

Mi-am uitat parola
Dacă nu ai cont, crează-ti unul aici

Cum Cumpăr?
Cum Plătesc?
Livrare
Termeni și Condiții
Politică de Retur

Ai nelămuriri?

Ne poti suna la numerele: 0748.840.818/ 0761.824.789

sau ne poti scrie pe razvan@honeyqueen.ro

Politică de Retur

Se poate solicita returul produselor livrate în urma unei notificări scrise în care precizaţi motivele returului şi doar dacă va aflaţi întruna din situaţiile de mai jos:

1. Produse ce au fost livrate greşit

Dacă s-a livrat un alt produs decât cel comandat, atunci trebuie semnalat cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect.

Costurile de retur vor fi suportate de către Honey Queen.

2. Renunţarea la cumpărare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor iîn cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor/a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat Link folosirea lui nu este obligatorie.

Daca vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct la adresa ……. fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

NOTĂ

Produsele trebuie returnate în aceeaşi stare în care au fost livrate, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit, trebuie să fie ţiplate şi să prezinte holograma care atestă originalitatea produsului. Expedierea returului se va face prin acelaşi agent/curier prin care a fost livrat produsul.