logo alb side

Autentificare

Mi-am uitat parola
Dacă nu ai cont, crează-ti unul aici

Cum Cumpăr?
Cum Plătesc?
Livrare
Termeni și Condiții
Politică de Retur

Ai nelămuriri?

Ne poti suna la numerele: 0748.840.818/ 0761.824.789

sau ne poti scrie pe razvan@honeyqueen.ro

Termeni și Condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.honeyqueen.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomanda citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

Serviciul Honey Queen este un serviciu de comerţ online. Achiziţia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon 0748 840818. Acesta este administrat de către de Intreprinderea Individuală I.I Chitac Razvan, cu sediul social în România, Iaşi, Str. Silvestru Străpungere, nr. 42, bl. CL10, sc. A, et. 2, ap.7., cod poştal 700004, Cod Fiscal: CUI 331633940, cont bancar RO90BPOS24710040963RON01, e-mail: hello@honeyqueen.ro.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii. precum şi oricare modificări ale site-ului www.honeyqueen.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ŞI DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului www.honeyqueen.ro, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea I.I Chiţac Răzvan sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.honeyqueen.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail hello@honeyqueen.ro.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a putea cumpăra de pe www.honeyqueen, trebuie să introduceţi datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declaraţi că veţi furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră.  În situaţia în care considerăm ca această obligaţie a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Site-ul www.honeyqueen poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionata de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziţionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului Honey Queen sau verificarea situaţiei unor comenzi proprii, este necesar să vă înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utlizare a www.honeyqueen.ro şi a Politicii de confidenţialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori şi Societate.

Honey Queen îşi rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreţie.

Întrucât prevederile Termenilor şi Condiţiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiţi periodic. În condiţiile în care nu veţi mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesaţi/folosiţi serviciile www.honeyqueen.ro. Dacă folosiţi acest site sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidenţialităţii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Trebuie să aveţi peste 18 ani pentru a vă putea înscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.honeyqueen.ro. De asemenea, este important de ştiut că pe acest website preţurile includ TVA.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest Site (denumită în continuare Cumpărător) confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii în totalitate. În cazul în care nu acceptaţi termenii şi condiţiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizaţi acest site. www.honeyqueen.ro este un site proiectat de Colibri Consulting. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine I.I Chiţac Răzvan şi îşi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga şi/sau retrage în parte sau în întregime Termenii şi Conditiile. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni şi condiţii" din josul paginilor site-ului.

DATELE PERSONALE/POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Prin înregistrarea ca utilizator al www.honeyqueen vă vom solicita o serie de date personale, precum numele şi prenumele, adresa de e-mail, data naşterii, dar şi alte informaţii cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.honeyqueen şi prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele Honey Queen va trebui să ne comunicaţi o adresă de email validă, precum şi alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza Honey Queen, în scopurile pentru care au fost colectate şi pentru care v-aţi exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către tertţi.

Informaţiile despre dvs. pot fi folosite de I.I Chiţac Răzvan doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor de pe site-ul www.honeyqueen.ro: procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către dumneavoastraă, contactarea, inclusiv prin poştă, email, fax, mesaje text sau telefon, în legatură cu oferte de produse şi servicii ale www.honeyqueen.ro sau în legatură cu produse şi servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoţii, oferte speciale.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, I.I Chiţac Răzvan, proprietarul acestui website, va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre Dvs. Vă informăm ca datele personale pe care ni le furnizaţi sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciului web disponibil pe acest website.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

FURNIZAREA INFORMAŢIILOR PERSONALE

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe www.honeyqueen.ro va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesatţi contul dumneavoastră. Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. I.I Chiţac Răzvan nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poşta sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienţi sunt strict confidenţiale. I.I Chiţac Răzvan se angajează în faţa clienţilor săi să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client si I.I Chiţac Răzvan.

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. I.I Chiţac Răzvan se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

I.I Chiţac Răzvan certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere de la I.I Chiţac Răzvan să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere de la I.I Chiţac Răzvan să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;  
  3. dreptul de a cere I.I Chiţac Răzvan să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.honeyqueen.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care ruleaza site-ul www.honeyqueen.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.honeyqueen.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR ŞI DESCRIEREA PRODUSELOR

I.I Chiţac Răzvan îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.honeyqueen.ro, fără o înştiinţare prealabilă. Descrierile produselor  prezente pe site-ul www.honeyqueen, au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.honeyqueen.ro au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

I.I Chiţac Răzvan nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispoziţiile OG 130/2000.

I.I Chiţac Răzvan foloseşte descrieri sugestive pentru produsele sale şi garantează acurateţea informaţiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

PROCEDURA DE CUMPĂRĂRE

Pentru a cumpără şi intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.honeyqueen.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  • identificarea şi alegerea produselor;
  • înregistrarea dvs. ca utilizator al www.honeyqueen.ro sau cumpărarea fără înregistrare;
  • efectuarea plăţii produselor prin ordin de plata sau ramburs.

Plata se efectuează prin transfer bancar/ordin de plată, iar costul final va conţine preţul produsului comandat cu TVA inclus, şi, dacă este cazul, preţul livrării.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.honeyqueen.ro sunteţi de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul îşi derulează operaţiunile.

METODE DE PLATĂ

Pentru efectuarea plăţii produselor comandate, veţi putea efectua plata ramburs. Dacă aţi ales să platiţi numerar/cash, după plasarea comenzii veţi primi prin e-mail informaţiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuaţi plata produsului către curier.

PREŢURILE

Cu excepţia cazurilor în care este prevăzut altfel, preţurile produselor afişate pe www.honeyqueen.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare şi includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 24%, valabilă în România). Preţurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive preţuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. La preţurile afişate se adaugă taxele de livrare care diferă în funcţie de oraşul sau ţara de destinaţie.

Preţul final este cel care a fost confirmat odată în pagina de Finalizare comandă, preţ care apare în confirmarea de comandă. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunţă la achiziţionarea produsului, I.I Chiţac Răzvan are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma plătita în avans atunci când este cazul. Honey Queen îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment preţurile din site.

COMENZI ŞI LIVRĂRI

I.I Chiţac Răzvan livrează pentru dumneavoastră, pe teritoriul României.

Livrările se fac prin curier rapid, de luni până sâmbătă, în aria de livrare a firmei de curierat. Livrarea se face în maxim 48h. Pentru localităţile care nu sunt acoperite de firma de curierat, livrarea se face prin poştă. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens.

GARANŢII ŞI LIMITĂRI

I.I Chiţac Răzvan nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită, iîn ceea ce priveşte acest site. Tot ceea ce ţine de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garantie. I.I Chiţac Răzvan nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei. I.I Chiţac Răzvan îşi rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conţinutul informaţiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. I.I Chiţac Răzvan îşi rezervă dreptul de a suspenda sau desfiinţa acest site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. I.I Chiţac Răzvan nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor şi acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere relivrarea produselor comandate în condiţiile optime.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI ŞI ALTE TIPURI DE CONŢINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conţinutul acestora:

  • nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale;
  • nu conţine virusi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaj colective sau alte forme de "spam".

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. I.I Chiţac Răzvan îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de continut pe www.honeyqueen.ro, transmiteţi (în afara cazurilor in care I.I Chiţac Răzvan indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. I.I Chiţac Răzvan are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.honeyqueen.ro, cedaţi dreptul I.I Chiţac Răzvan de a folosi numele dvs. în relaţie cu materialele postate; garantaţi că deţineţi sau controlaţi într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi, ca materialele postate nu violează niciuna dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor www.honeyqueen.ro.
I.I Chiţac Răzvan are dreptul, dar nu obligaţia de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe site. www.honeyqueen.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terţe părti pe site. I.I Chiţac Răzvan are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.

FORŢĂ MAJORĂ

I.I Chiţac Răzvan, afiliaţii sau/ş în general furnizorii de produse sau servicii către Honey Queen nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întarziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voinţa I.I Chiţac Răzvan. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la I.I Chiţac Răzvan, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele I.I Chiţac Răzvan, erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia în vigoare.

PUBLICITATEA

www.honeyqueen.ro poate afişa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea www.honeyqueen.ro şi prin acceptarea Termenilor şi condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

RECLAMAŢII PRIVIND ÎNCĂLCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA

PROPRIETĂŢII INTELECTUALE

I.I Chiţac Răzvan respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Daca aţi observat că site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuala, vă rugăm să ne trimiteti o înştiinţare la adresa de e-mail: hello@honeyqueen.ro sau să ne contactaţi la numerele de telefon afişate la capitolul Contact.

LIMITĂRI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICAŢIE LA DISTANŢĂ

Art. 1. - Următoarele tehnici de comunicaţie la distanţă necesită acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fără intervenţie umană (automat de apel);
b) telecopiator (fax);
c) adresa de poşta electronică (e-mail)


Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicaţie individuală la distanţă în afara celor prevăzute la art. 1 nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicaţie la distanţă
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizată;
d) publicitate tipărita cu bon de comandă;
e) catalog;
f) telefon cu intervenţie umană;
g) telefon fără intervenţie umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
k) poştaă electronică (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoştinţă asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi Honey Queen. În cazul unor eventuale conflicte între I.I Chiţac Răzvan şi clienţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE PRIVIND COMERŢUL ONLINE

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc faţă de părţi toate efectele pe care legea le recunoaşte contractelor.

Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie, dacă părţile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informaţii corecte, complete şi actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conţin erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari inerenţi în condiţiile operării în mediu virtual.

Societatea furnizoare îşi declină răspunderea pentru omisiunile sau inadvertenţele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informaţiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operaţiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acţionează pe riscul propriu, dacă a ştiut sau ar fi trebuit să ştie, în concordanţă cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, că informaţia conţinută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Preţurile afişate la produsele prezentate spre vânzare sunt valabile timp de 24 de ore de la momentul afişării lor pe site. Pentru a fi aplicabil, preţul produsului trebuie să fie real. Astfel, societatea furnizoare atenţionează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncţionalităţi ale site-ului, întârzieri de operare sau erori, preţul afişat pe site poate să nu fie cel real, respectiv actualizat . În aceste cazuri, societatea furnizoare îşi asumă obligaţia de a informa direct clientul cu privire la preţul corect.

Societatea furnizoare îşi rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse şi servicii care sunt afişate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facută răspunzătoare pentru nicio pierdere în situaţia în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii ale contractului şi ale celorlalte instrucţiuni menţionate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricăreia din obligaţiile sale conform contractului şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor după livrare şi, în special, pentru pierderea produselor.

DIVERSE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu aceşti Termeni si Conditii clientul îş asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.honeyqueen.ro.